Každodenná podpora imunity u detí? Myslite na príjem vitamínov a omega-3!

Ciest, ktorými môžeme utužovať zdravie, je veľa. Vedú od pravidelného pohybu vonku, cez kvalitnú stravu, až k dobrej psychickej pohode. Obranyschopnosť ovplyvňuje mnoho faktorov, a my ju môžeme podporiť každý deň. Aké živiny, ktoré by sme mali pravidelne prijímať, sú tá najlepšia podpora imunity u detí?

Každodenná podpora imunity u detí? Myslite na príjem vitamínov a omega-3!

Podpora imunity u detí by mala prebiehať dlhodobo

Bez ohľadu na to, aká je ročná doba, alebo či sú deti v tejto chvíli úplne zdravé. To, že dobre prospievajú, je vďaka silnej imunite. Tá však nie je taká sama od seba, a dá sa povedať, že imunitný systém zrkadlí to, ako sa správame každý deň. Či športujeme a sme často na čerstvom vzduchu, to, čo jeme, aj akú máme náladu. Starostlivosť o obranyschopnosť a podpora imunity u detí je proces, ktorý nikdy nekončí - ani v dospelosti. Rozdiel je len v tom, že potom už sme za svoje zdravie zodpovední sami.


Zamerajte sa na čerstvé omega-3 v správnom pomere

Oboje je veľmi dôležité. Najlepšie omega-3 pochádzajú z rýb, ktoré sú spracované hneď po ulovení, a rybí tuk putuje rovno na výrobu kapsúl. Skúste si zapamätať tiež informáciu, že omega-3 sa delí na jednotlivé kyseliny, a každá z nich prospieva trochu inak.

Kým kyselina EPA prispieva viac srdiečku a kardiovaskulárnemu systému, pre vývoj mozgu potrebujú deti skôr kyselinu DHA.

Produkty zvyčajne obsahujú obe kyseliny, ale je dobré čítať zloženie a zamerať sa na tie, kde je viac DHA.


Široké spektrum vitamínov

Vitamínov existuje celý rad, a niektoré z nich sú rozpustné iba v tukoch (vitamíny A, D, E a K). Z toho vyplýva, že by sme ich mali prijímať ideálne s rybím tukom, ktorý je sám o sebe nesmierne cenný a výživný. Je to taký bonus 2v1. Vôbec najvýhodnejšie je, ak máme možnosť užívať produkt, kde sú obsiahnuté všetky vitamíny a omega-3. Jednu kapsulu totiž dieťa zje oveľa ľahšie, ako niekoľko tabliet  rôznych výrobkov.


Rybičky pre chytré hlavičky

Ideálny produkt, ktorý chutí ako cukrík a navyše prispieva ako podpora imunity u detí? Existuje! OmegaMarine Rybičky kombinujú všetky živiny, ktoré sme spomenuli. Okrem správneho pomeru omega-3 kyselín ešte vitamín D, E a A. Vďaka tomuto mimoriadnemu zloženiu pomáhajú Rybičky podporovať hlavne imunitu a vývoj mozgu u detí. A pretože práve v detstve sa naučíme všetko, čo skutočne potrebujeme celý život, a pokladáme pomyselný základný kameň svojho zdravia, je naozaj dôležité svoje telo zásobovať dostatočným množstvom živín.

OmegaMarine Rybičky balení

OmegaMarine Rybičky

Omega-3 pre celú rodinu
Vyskúšajte ZADARMO*

* platíte iba poštovné a balné 1.95€


Vaše komentáre

Vložte svoj komentár:

  • {{ myComment.createdAt }}

    {{ myComment.name }}:

    {{ myComment.text }}

  • {{ comment.createdAt }}

    {{ comment.name }}:

    {{comment.text}}

    • Zákaznícka podpora:

      {{ reaction.text }}

Vložte svoj komentár:

©2024 NaturaMed Pharmaceuticals s.r.o.
Odosiela sa