Podpora imunity detí? Pomôže kombinácia tých správnych vitamínov

Obdobie, keď sú deti viac doma ako v škôlke či v škole je opäť tu. Prvé jesenné zmeny počasia dokážu poriadne potrápiť imunitu nie len dospelých, ale aj detí. Podpora imunity detí spočíva v dopĺňaní vitamínov. Viete, aké to sú?

Podpora imunity detí? Pomôže kombinácia tých správnych vitamínov

Podpora imunity detí by mala byť celoročná

Keď ste ešte nezačali s podporou imunity u vašich najmenších, je najvyšší čas. Zmeny teplôt a prostredia sú pre náš organizmus náročné, preto je dobré starať sa o zdravie a tuhý korienok už od malička a najmä – počas celého roku. Okrem vitamínov je dôležité tráviť veľa času na čerstvom vzduchu (ideálne v pohybe) a dobre spať. 

O tom, že deti by mali byť aj v psychickej pohode sa príliš veľa nehovorí. Vedzte, že aj tá zohráva na budovaní dobrej obranyschopnosti obrovskú úlohu. Aj deti môže trápiť stres, o ktorého škodlivosti vieme v súvislosti s dospelými. 

Dieťa - ilustračný obrázok

S výživovými doplnkami to nepreháňajte

Hoci sú teraz výživové doplnky vyrábané tak, že svojim tvarom a chuťou pripomínajú cukrovinky, nenechajte sa zmiasť. Keď ich deti užijú vo výške doporučenej dennej dávky hravo, rozhodne im nepridávajte na prilepšenie. 

Tak, ako inde aj tu platí, že menej je viac a tak sa vždy držte dávkovania odporúčaného na obale výrobku. Keď dávkovanie zvýšite sami, môžete deťom uškodiť a vitamíny v tom lepšom prípade skončia v toalete, pretože ľudské telo ich nezvládne toľko využiť. 

Aké sú najlepšie vitamíny pre deti? 

Podpora imunity detí spočíva v dopĺňaní vitamínu C a vitamínu D. Teenageri okrem céčka a dečka potrebujú aj vitamín A. Rozhodne k tomu pridajte aj rybí tuk, ktorý je pre náš organizmus prospešný počas celého života. Obsahuje totiž omega-3, čo nie sú vitamíny. Sú to látky, ktoré si naše telo nevytvára, ale potrebujeme ich pre zdravé srdce, oči a mozog. 

Prečo práve rybí tuk? Niektoré vitamíny (napríklad vitamín D) sú rozpustné iba v tukoch, čo znamená, že naše telo ich dokáže využiť len v kombinácii s tukmi. 

Rybičky majú všetko v jednom

Pre deti je lepšie zvoliť komplexný doplnok stravy, kde v jednej tobolke nájdete všetko, čo potrebujú pre správny vývoj a dobrú imunitu. OmegaMarine Rybičky obsahujú superaktívne omega-3 obohatené o základné vitamíny pre deti. Spokojní rodičia ich odporúčajú aj vám!
 

OmegaMarine Rybičky balení

OmegaMarine Rybičky

Omega-3 pre celú rodinu
Vyskúšajte ZADARMO*

* platíte iba poštovné a balné 1.95€


Vaše komentáre

Vložte svoj komentár:

  • {{ myComment.createdAt }}

    {{ myComment.name }}:

    {{ myComment.text }}

  • {{ comment.createdAt }}

    {{ comment.name }}:

    {{comment.text}}

    • Zákaznícka podpora:

      {{ reaction.text }}

Vložte svoj komentár:

©2024 NaturaMed Pharmaceuticals s.r.o.
Odosiela sa