Rybí tuk pre deti s príchuťou - jednoduché užívanie a spoľahlivé účinky

Konzumuje Vaša rodina dostatok rýb? Ideálne by to malo byť trikrát týždenne. Tiež sa oplatí vyskúšať rybí tuk pre deti. Ako ho správne vybrať?

Rybí tuk pre deti s príchuťou - jednoduché užívanie a spoľahlivé účinky

Vytvorte si rituál

Veľa mamičiek bojuje s tým, že keď je potreba, deti vitamíny odmietajú jesť. Zvyčajne nemáva úspech rozumné vysvetľovanie, prečo sú dôležité, deti sa totiž nerozhodujú na základe vecných informácií. Pomôže im ale zavedenie určitých zvyklostí a pravidelnosť. Rybí tuk užívajte každý deň rovnakým spôsobom - napríklad v rámci raňajok, kedy ho podáte bez ďalšieho vysvetľovania. Pokiaľ má rybí tuk príjemnú príchuť, alebo deti zaujme jeho balenie, máte vyhraté!


Deti by mali jesť veľa rýb

Ostatne to aj dospelí. Za dostatočné množstvo rýb sa považujú 3 porcie týždenne. Skvelé je kombinovať najrôznejšie druhy, a čo sa obsahu omega-3 týka, určite je dobré jesť viac morských rýb. Najmä tie tučné sú absolútnou jednotkou. Práve kvôli rybiemu tuku sú ryby dôležité pre deti, a ak k nim majú odpor, je na mieste užívať rybí tuk ako taký. Staršie deti nemajú problém prehltnúť želatínové kapsuly, pre tých najmenších je ideálny rybí tuk pre deti s príchuťou.


Zamerajte sa na správnu kombináciu omega-3

Omega-3 môžeme rozdeliť na kyseliny EPA a DHA. U výrobkov pre deti by sme mali čítať zloženie, a zamerať sa na tie, ktoré obsahujú viac DHA. Táto mastná kyselina sa totiž podieľa na vývoji mozgu a nervovej sústavy, a rozvoju kognitívnych funkcií. Samozrejme nám prospievajú obe dve, ale kyselina EPA je pre nás podstatnejšia v dospelosti a v starobe - stará sa totiž o naše srdiečko. Nie je nutné užívať ich oddelene, len je dobré v zložení zistiť, aká kyselina prevažuje.


Vitamín D pre správny rast kostí a zubov

Rybí tuk je hodnotným zdrojom omega-3 a vitamínu D. Vitamín D deti potrebujú preto, aby sa dobre využil vápnik z potravy. Ten je stavebnou hmotou kostí a zubov, ktoré sa v detstve vyvíjajú. To je pre nás, samozrejme, dôležité po celý život, ale v období rastu, a neskôr v seniorskom veku je spolupráca vitamínu D a vápnika ešte o niečo zásadnejšia. Okrem toho prispieva Déčko k podpore imunity.


Rybí tuk pre deti vo forme ovocných rybičiek

Prinútiť deti užívať rybí tuk môže byť oriešok. Preto sme mu dali príchuť letného ovocia, a zabalili ho do kapsule v tvare rybičky. A navyše sme cukor nahradili prírodnou Stéviou! OmegaMarine Rybičky je produkt šitý deťom na mieru. Okrem omega-3 obsahuje vitamíny, ktoré sú prospešné detskému zdraviu. Pretože naše Rybičky chutia aj vyzerajú ako cukrík, deti si ich rýchlo zamilujú, a môžu byť chytrou odmenou.

OmegaMarine Rybičky balení

OmegaMarine Rybičky

Omega-3 pre celú rodinu
Vyskúšajte ZADARMO*

* platíte iba poštovné a balné 1.95€


Vaše komentáre

Vložte svoj komentár:

  • {{ myComment.createdAt }}

    {{ myComment.name }}:

    {{ myComment.text }}

  • {{ comment.createdAt }}

    {{ comment.name }}:

    {{comment.text}}

    • Zákaznícka podpora:

      {{ reaction.text }}

Vložte svoj komentár:

©2024 NaturaMed Pharmaceuticals s.r.o.
Odosiela sa