Čo je najlepšie na imunitu? Rybí tuk s vitamínom D!

Hľadáte prírodný prostriedok na podporu obranyschopnosti? Potom by ste rozhodne mali vyskúšať rybí tuk. Je to totiž to najlepšie na imunitu dieťaťa aj dospelých!

Čo je najlepšie na imunitu? Rybí tuk s vitamínom D!

Čo je také zdravé na rybom tuku?

Sú to omega-3 mastné kyseliny a vitamín D. Obe tieto látky sú v populácii nedostatočné.
Vitamín D je najdôležitejší vitamín na podporu imunitného systému detí aj dospelých. Navyše sa stará aj o kvalitu ich zubov a kostí – pomáha totiž v tele hospodáriť s vápnikom. Aj keď si vitamín D náš organizmus vie vyrobiť, od jesene do jari je to len veľmi malé množstvo, pretože málo svieti slnko

Vitamín D v rybom tuku je absolútne vynikajúci. Je z prírodných zdrojov, v tele sa vďaka prítomnosti tuku dobre vstrebáva a bonusom je aj štedrá dávka omega-3 kyselín.

Druhou živinou nevyhnutnou pre naše zdravie sú omega-3 nenasýtené mastné kyseliny. Tie si už nevieme vyrobiť sami. Ich hlavným zdrojom sú práve ryby a rybí tuk. Omega-3 slúži k podpore správneho vývoja mozgu, srdca, zraku a nervovej sústavy.

rybie filé - ilustračný obrázok omega-3 mastných kyselín

Ako môžu deti užívať rybí tuk?

Výnimku samozrejme môžu tvoriť deti s alergiou na ryby alebo tí, ktorým to lekár neodporučí. Keďže rybí olej je prírodný produkt, je vhodný pre všetky vekové skupiny. Bežné výživové doplnky s rybím tukom sú odporúčané od 3 rokov. Len tak pre zaujímavosť – v Škandinávii sa rybí tuk podáva už novorodencom, aby si doplnili vitamín D a omega-3

Rybí tuk je niečo, čo je najlepšie na imunitu z dlhodobého hľadiska. Vitamín D by sme si mali dopĺňať počas celého roka, pretože v našej oblasti nemáme dostatok slnečného svitu pre vlastnú tvorbu tohto vitamínu. 

Kúpte deťom rybičky, ktoré chutia ako ovocie

OmegaMarine Rybičkysladené stéviou a vďaka ich žuvacej forme sú vhodné aj pre tých najmenších. Ide o produkt, ktorý je najlepší na imunitu a tiež pre bystrý mozog. Omega-3 totiž podporuje nervovú sústavu a vývoj mozgu detí a náš produkt ich obsahuje v tom správnom pomere. V malej rybičke nájdete okrem vitamínu D tiež vitamín A a E. 
 

OmegaMarine Rybičky balení

OmegaMarine Rybičky

Omega-3 pre celú rodinu
Vyskúšajte ZADARMO*

* platíte iba poštovné a balné 1.95€


Vaše komentáre

Vložte svoj komentár:

  • {{ myComment.createdAt }}

    {{ myComment.name }}:

    {{ myComment.text }}

  • {{ comment.createdAt }}

    {{ comment.name }}:

    {{comment.text}}

    • Zákaznícka podpora:

      {{ reaction.text }}

Vložte svoj komentár:

©2024 NaturaMed Pharmaceuticals s.r.o.
Odosiela sa